Reklam

Valentina Koltuk Takımı

Valentina Koltuk Takımı

Valentina Koltuk Takımı mobilyası Wenge Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

 

If you give importance to aesthetic understanding and "decoration is for the eye, decoration is for comfort" discussion, you will no longer need to discuss. Because Wenge Furniture has designed the Valentina Sofa Set for you, where elegance is at the highest level and comfort and ergonomics are on the ceiling.

Valentine Sofa Set is designed and produced according to the back and waist games in terms of body health. It is suitable for standard room sizes and is supported with features such as creating space for you and not taking up much space. Fully hand-crafted with fine carving and fine details, the sofa set has been manufactured with the latest technological products up to every detail and presented to the market. With different color options, whichever Valentina is suitable for you, you should come and get it before it runs out.

Siz de estetik anlayışa önem veriyorsanız ve "dekorasyon göz içindir, dekorasyon rahatlık içindir" tartışmasına katılanlardansanız, artık tartışmanıza gerek kalmayacak. Çünkü Wenge Mobilya, şıklığın ve şatafatın en üst seviyede olduğu aynı zamanda da rahatlık ve ergonominin tavan yaptığı Valentina Koltuk Takımı'nı sizin için tasarladı. 

Valentine Koltuk Takımı, vücut sağlığı açısından sırt ve bel oyuntularına göre tasarlayıp üretildi. Standart oda boyutlarına göre uygun olup sizin için alan yaratma özelliği ve cok yer kaplamama gibi özellikler ile de desteklendi. İnce oyma ve ince detayları ile tamamen el yapımı olan koltuk takımı, her ayrıntısına kadar son teknolojik ürünler ile imal edilip piyasaya sunulmuştur. Farklı renk seçenekleri ile de sizin için hangi Valentina uygunsa, gelip bir an önce tükenmeden almalısınız.

Valentina Koltuk Takımı Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Wenge Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Wenge Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Wenge Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 10A Blok No: 35-37 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 10A Blok No: 35-37 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 1149
Fax: +90 212 675 0508
Websitesi: www.wenge.com.tr

Wenge Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi