Reklam

Blade L Tipi Personel Masası

Blade L Tipi Personel Masası

Blade L Tipi Personel Masası mobilyası Teknik Ofis Mobilyaları mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

İnce yapılı ve çok şık bir görünüme sahip olan ofis çalışma ve personel masası, konsollu veya konsolsuz seçenekleri ile tasarlanmış bir ürünümüzdür. Konsollu şekilde iken masa genişlik ölçüsü 140cm. iken toplamda kapladığı genişlik ölçüsü 160cm. e çıkmaktadır. Masa tablasında, alt kısmında yer alan kanallı metal çerçeve ile kenar kısımlarında ince zarif görsel yakalanmıştır. Bu ince yaklaşım ayak kısımlarında da kullanılmıştır. Masa da kullanılan ahşap kısımlarda 13 farklı renk seçeneği, metal kısımlarda ise 7 farklı renk seçeneği mevcuttur. Metal ayaklar masaya karşıdan bakıldığında içten dışa çapraz şekildedir. Ön perde kısmı ise ayakların aksine dıştan içe çapraz şekilde üretilmiştir. Masada kullanılan konsol 140cm. genişliğinde olup, 47cm. derinliğe ve 65cm. yüksekliğe sahiptir. Konsolda toplamda 4 adet kapak ve 2 adet çekmece bulunmaktadır. Kapaklarda bulunan menteşeler, çekmecelerde bulunan raylar kendinden frenli, yavaş kapanır özelliğine sahiptir. Konsol alt kısmında elips pingo ayaklara sahiptir. Bu ayaklar sayesinde farklı zeminlerde konsolun denge durmasını sağlamaktadır. Takımda bulunan sehpa, masada olduğu gibi, metal çerçeveli ve metal ayaklı melamin malzemeden oluşmaktadır. Sehpa misafir koltuklarının yanlarında konumlandırılmakta ve misafirlerin kullanması üzere tasarlanmıştır.

Blade L Tipi Personel Masası Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Teknik Ofis Mobilyaları firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Teknik Ofis Mobilyaları ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Teknik Ofis Mobilyaları firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 5A Blok No: 19-21-23 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 5A Blok No: 19-21-23 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90212 675 03 06
Fax: +90212 675 12 22
Websitesi: www.teknikofis.com

Teknik Ofis Mobilyaları Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi