Reklam

İmparator Koltuk Takımı

İmparator Koltuk Takımı

İmparator Koltuk Takımı mobilyası Sarıçam Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

KLASİK KOLTUK TAKIMI

Son yıllarda ev dekorasyonlarında lüks ve zarafeti ön plana çıkaran detaylar ön plana çıkıyor. Öyle ki insanlar rahat edeceği mekanları dizayn ederken lüksü ön plana çıkaran klasik argümanların tüm detaylarını kullanıyor. Özellikle evlerine gelen misafirleri gösterişli bir mekânda ağırlamak isteyenler, salonlarında altın varaklı klasik yemek odası ve klasik koltuk takımlarını tercih ediyorlar. Genellikle göz yormayan tasarımlara sahip olan koltuk takımları  dünya çapında ve Türkiye'de çok fazla tercih ediliyor. Ahşabın sıcak görünümüyle de yaşam alanlarına daha farklı bir şıklık getirirken uzun ömürlü bir kullanım imkanı da sunuyor. 

ÖNCEDEN ŞEKİLLENMİŞ KALIPLARI DEĞİL, HAYAL EDİLENLERİ ÇİZİYORUZ 
Bizim için en iyi mobilya, rahat, konfor ve şıklık için tasarlanmış mekana değer katan, insana mutluluk kazandıran mobilyadır. Mobilyayı belirli kalıplara sokmak, alışılagelmiş motiflerle süslemek ve artık herkesin mağaza vitrinlerinde görmeye alıştığı renklerle donatmak bizim tarzımız değil. Çünkü bizim tasarımcılarımız, önceden şekillenmiş kalıpları değil, müşterilerimizin mekanları için düşündüğü hayalleri çiziyorlar. Tabi yarım asrı geçkin bir geçmişe sahip olmamızın bunda çok büyük bir payı olduğunu söyleyebiliriz. 


HAYALLERİNİZİ SATIN ALABİLİRSİNİZ
Klasik mobilya asla modası geçmeyen ve yıllandıkça güzelleşen şarap gibidir. Klasik mobilya eskidikçe değerlenen harika bir özelliğe sahiptir. SRÇ Mobilya modellerini yakından incelemek ve hayallerinizi satın alabilmek için dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’ni ziyaret etmeniz yeterli.

İmparator Koltuk Takımı Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Sarıçam Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Sarıçam Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Sarıçam Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 17B Blok No: 5-7-9-11 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 17B Blok No: 5-7-9-11 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 0243-45
Fax: +90 212 675 2445
Websitesi: www.saricammobilya.com.tr

Sarıçam Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi