Reklam

Fiore Genç Odası

Fiore Genç Odası

Fiore Genç Odası mobilyası Lupo Kids mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

İçinde iyilik ve güzellik barındıranların hikayesi en çok çiçeklere benzer. Mutluluk yayarlar çevrelerine, bezendikleri en güzel renklerle… En özel duyguları uyandırırlar, en güzel kalplerde... Yaydıkları ışık, içlerindeki inceliğin ve zarafetin bir yansımasıdır. Birbirinden renkli ve hoş kokulu bir çiçek bahçesinde ne kadar huzurlu ve mutluysanız, çiçek gibi insanların yanında da aynı duygular uyanır içinizde. Fiore Genç Odası’nda da öyle... Ürün Özellikleri â–ª Dayanıklı ve uzun ömürlü MDF malzeme â–ª Masif ağaç mobilya ayakları ve bağlantı yerleri â–ª Güvenli pleksi uygulaması â–ª Frenli menteşe sistemine sahip kapılar â–ª Tandem tipi frenli ve gizli ray sistemli çekmeceler â–ª Çocuk Güvenliği kriterlerine uygun E1, Avrupa standartlarında malzeme kalitesi â–ª Sınırsız renk seçeneği â–ª Odaya uygun ölçü seçeneği â–ª İsteğe göre değişebilen yatak başı alternatifleri â–ª Ücretsiz montaj â–ª Güvenli nakliyat (İstanbul adreslerine ücretsiz teslimat) â–ª Kredi Kartına peşin veya taksitle ödeme avantajı â–ª Satış sonrası hizmet â–ª Teslim Süresi, 15 gün ile 1 ay arasında değişmektedir.

   Genç odası dekorasyonu yapılırken en çok dikkat edilen mobilya elbetteki bazalar oluyor. Gençlerimiz gelişme dönemlerinde oldukları için rahat edebilecekleri ve güvenli olacakları bazaların olduğu genç odası takımları seçilmektedir. Bunun yanı sıra,genç odası takımı seçerken açık renkler tercih edilmelidir. Buradaki asıl unsur çocuklarımız için dinamik bir tasarım aynı zamanda ferah bir alan sağlamaktır.

   Fiero Genç Odası Takımı, klasik modeli ile oldukça şık ve elegan bir havaya sahip. Ayrıca baza, gardırop, şifonyer ve masa gibi çok fonksiyonel mobilyaları da takımın içerisinde barındırıyor. Özellikle kızlarımızın tercih ettiği oda takımı, renk ve modelin uyumu ile adeta kendinizi bir saray odasında hissetmenize de vesile olacaktır.

Fiore Genç Odası Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan Lupo Kids firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da Lupo Kids ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

Lupo Kids firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 9A Blok No: 35-37 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 9A Blok No: 35-37 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: +90 534 230 00 98
Fax: +90 212 675 2540
Websitesi: www.lupokids.com

Lupo Kids Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi