Reklam

LODA MOBİLYA'NIN BAHAR SÜRPRİZİ DEVAM EDİYOR!

LODA MOBİLYA'NIN BAHAR SÜRPRİZİ DEVAM EDİYOR!

img

Loda'dan tüm barem indirimlere ek olarak %10 indirim fırsatı!

Sektörün önde gelen mobilya markalarından Loda, Bahar Sürprizi kampanyası kapsamında müşterilerine ek indirim fırsatı sunmaya devam ediyor. 13-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, tüm indirimlere ek olarak %10 indirim uygulanıyor.

Loda | Sophia Yatak Odası

"Konsept Mobilya" Üretim Anlayışı

Loda Mobilya, sektöründe yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olarak biliniyor. Modern ve loft tarzında ürettiği yatak odaları, yemek odaları, koltuk grupları, TV üniteleri ve mobilya aksesuarlarıyla dikkat çekiyor. Müşterilerine "Konsept Mobilya" üretim anlayışıyla hizmet veren Loda, kaliteli ve şık tasarımlarıyla tercih sebebi olmayı sürdürüyor.

İstanbul'da Masko, Modoko, Bostancı ve Skyland HOM gibi önemli bölgelerde showroomları bulunan Loda Mobilya'nın, İzmir ve Kocaeli'de de mağazaları bulunuyor. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da geniş bir mağazacılık ağı yaratan Loda, Masko mağazasında özgün ve modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


Loda | Pavon Köşe Koltuk

Tüm İndirimlere Ek %10 İndirim

Loda Mobilya'nın Bahar Sürprizi kampanyasıyla birlikte, mobilya alışverişinde hem özgün tasarım hem de kaliteyi bir arada bulmak mümkün olacak. Loda Mobilya Masko’da zengin ürün çeşitliliğini keşfedebilir, uzman iç mimarlardan destek alabilirsiniz.

Kampanya süresince tüm indirimlere ek olarak uygulanacak %10 indirim fırsatını kaçırmamak için Loda Mobilya Masko’ya uğramayı unutmayın.

Loda Mobilya Masko: Masko Mobilya Sitesi 13-A Blok No:31/33