Reklam

Valentino Midi Koltuk Takımı - Lacivert

Valentino Midi Koltuk Takımı - Lacivert

Valentino Midi Koltuk Takımı - Lacivert mobilyası ModaLife Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Modalife markamızın ürün serisine dahil edilen Valentino Midi Koltuk Takımı’na ait tanıtım bilgilendirmeleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Valentino Midi koltuk takımı, chester tarzına modern bir dokunuş yorumu yaparak ürüne asil ve şık bir görünüm kazandırılmıştır. Zengin kırlent uygulaması, mükemmel renk kontrast geçişleri ve farklı renk kombinasyonları ile evinizde ki tüm eşyalara kolayca uyum sağlayacaktır. Kollarında, baza ve sırt kısımlarında uygulanan kapitone ve düğme çektirme detayları, özel el işçiliği ve ince bir ustalığın sayesinde oluşabilmektedir. Takımda toplamda 115 adet kumaş giydirilmiş düğme kullanılarak, butik bir işlem uygulanmıştır. Berjerindeki detaylar üçlü kanepe ile tam uyum sağlayarak, ürüne bütünlük kazandırılmıştır. Üçlü ünitelerinde misafirlerinizi rahatça ağırlayacağınız yatak olabilme ve fazla eşyalarınızı depolama imkanı sağlayan baza uygulaması yapılmıştır. Ayrıca mekanizma olarak duvara sıfır mekanizma kullanılmıştır. (Bilindiği üzere sıfır mekanizma ürün oturma konumunda ve duvara yaslı vaziyette iken ürünün öne doğru çekilmesine gerek kalmadan rahatlıkla açılıp kapanabilmesini sağlamaktadır.) Farklı özel tasarım yüksek ayağı sayesinde, ürünü yerinden çekmeden bulunduğu zemini temizleme imkanı sunar. Ayrıca ürünün daha uzun süreli kullanılması için gizli ayaklar ile ağır yüke karşı desteklenmiştir. Her türlü koşulda mukavemetinin tam ve ömrünün uzun olması için iskeletin, ağırlık noktaları metal kutu profil den imal edilmiştir. Tüm kesim işlemleri standart ölçü ve işçiliği yakalaması adına CNC makinalarda işlem görmektedir. Üçlü ve berjer modüllerin de 320 gr/m2 kalitesin de, yumuşak tuşeli, bronzing teknolojisi ile üretilen ithal nubuk efektli kumaşlar uygulanmaktadır. Kumaş Temizleme işlemi için, mutlaka aşağıda belirtilen temizlik önerilerine uyunuz. Silerek Temizleme ve Leke Çıkartılması: Lekeyi oluşturan bir sıvı ise; dökülen sıvıyı hemen kağıt havlu veya emici bir bez ile lekenin yayılmaması için bölgeyi dıştan içe doğru bastırmadan temizleyiniz. 1/4 ölçek toz sabun ve 1 lt. ılık su ile hazırlanmış yıkama çözeltisi hazırlayınız. Mikro fiber bez ile çözeltinin köpüğünü alarak kumasın yüzeyini veya lekeli bölgeyi fazla kuvvet uygulamadan siliniz. İnatçı lekeler için köpüğü 15 dakika kadar lekenin üzerinde bekletiniz. Hafif nemli mikro fiber bez ile tüm sabun kalıntıları giderilinceye kadar durulayınız. Açık şekilde kurumaya bırakınız. Kurutmak için kesinlikle saç kurutma makinesi veya başka bir ısıtıcı kullanmayınız. Yataklı / Sandıklı Valentino Koltuk takımımız 3+3+1 şeklindedir. Nubuk Yumuşak Tuşeli İthal Kumaş Kolay temizlenebilen ve yumuşak dokulu kumaşlarla ürünlerimiz kaplanmaktadır. Duvara sıfır mekanizma 12 cm yüksekliğinde ayak (üçlü kanepe) 20 cm yüksekliğinde ayak (tekli koltuk) Kasaya sağ ve soldan bağlantılı kol

Valentino Midi Koltuk Takımı - Lacivert Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan ModaLife Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da ModaLife Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

ModaLife Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 20B Blok No: 24 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 20B Blok No: 24 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: 0 212 675 28 05

Websitesi: www.modalife.com

ModaLife Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi