Reklam

Milano Midi Koltuk Takımı - Kahverengi

Milano Midi Koltuk Takımı - Kahverengi

Milano Midi Koltuk Takımı - Kahverengi mobilyası ModaLife Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

- Modalife markamızın ürün serisine dahil edilen Milano Midi Koltuk Takımı’na ait tanıtım bilgilendirmeleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. - Milano midi koltuk takımı, chester tarzının modern bir dokunuşudur. Kollarında ve sırt kısmında uygulanan kapitone düğme çektirme detayları, özel el işçiliği ve ince bir ustalığın sayesinde oluşabilmektedir. Takımda toplamda 170 adet kumaş giydirilmiş düğme kullanılarak, butik bir işlem uygulanmıştır. - 1 ve 2’ inci alternatiflerin de bu senenin en çok beğenilen rengi olan zümrüt yeşili, bordo, antrasit ve ayrıca hayvan kürkü efektli pelüş kumaşlar, 3, 4 ve 5’ inci alternatiflerin de ise dokuma ekose kaz ayağı deseni ve nubuk efektli kumaşlar kullanılarak kusursuz bir kontrast geçişleri sağlanmıştır. Bu sayede evinizde ki tüm eşyaların renklerine kolayca uyum sağlayacaktır. - Oturum bölümündeki mekanizmalar sayesinde, her bir modülü bağımsız şeklide çalıştırarak ister rahat geniş bir oturum, isterseniz de misafirleriniz rahatça ağırlayacağınız bir yatak modülüne de dönüşebilmektedir.. - Modern şık ve spor hatlı berjeri vücut şekline ve ağırlığına göre şekil almasına mükemmel adapte olur ve vücut kıvrımlarını destekleyerek doğru omurga desteği sağlar, bu sayede size ultra rahat bir oturum ve yaslanma sağlar. - Farklı özel tasarım mat siyah yüksek ayağı sayesinde, ürünü yerinden çekmeden bulunduğu zemini temizleme imkanı sunar. Ayrıca ürünün daha uzun süreli kullanılması için gizli ayaklar ile ağır yüke karşı desteklenmiştir. - Oturumda 120 mm kalınlığında "HR” sünger ve 30 mm kuş tüyü süngerler kullanılmıştır. - - Bu grupta yer alan süngerler, son derece konforludurlar. Esneklikleri yüksek olmalarına rağmen, hem çekme ve hem basma katsayısı neredeyse birbirine eşittir. Diğer gruptaki süngerlere göre daha ortopediktir ve aynı zamanda daha dayanıklıdır - Her türlü koşulda mukavemetinin tam ve ömrünün uzun olması için iskeletin tüm destek noktaları kontrplaktan, ağırlık noktaları ise metal kutu profilden imal edilmiştir. Tüm kesim işlemleri standart ölçü ve işçiliği yakalaması adına CNC makinalarda işlem görmektedir. - Üçlü ve berjer modüllerin de 330 gr/m2 kalitesinde yumuşak tuşeli bronzing teknolojisi ile üretilen yerli nubuk efektli kumaşlar ve 330 gr/m2 kalitesinde dokuma tekniği ile üretilen ekose kaz ayağı deseni kumaşlar uygulanmaktadır. - Nubuk kumaş, yüzeyinde oluşan çay, kahve gibi lekelin yalnızca su ve hidrofil bir bez yardımıyla kolaylıkla temizlenebilmesini sağlar. - Özel üretilmiş kendine has tuşesi ile çok yumuşak ve ipeksi bir dokuya sahiptir.

Milano Midi Koltuk Takımı - Kahverengi Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan ModaLife Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da ModaLife Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

ModaLife Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 20B Blok No: 24 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 20B Blok No: 24 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: 0 212 675 28 05

Websitesi: www.modalife.com

ModaLife Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi