Reklam

Demre Midi Koltuk Takımı - Gül Kurusu

Demre Midi Koltuk Takımı - Gül Kurusu

Demre Midi Koltuk Takımı - Gül Kurusu mobilyası ModaLife Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

- Tasarımı ve tarzıyla büyülü bir atmosfer oluşturmayı amaçlayan Demre, geniş oturum alanı ile size en rahat oturumu vaat ediyor. - Takımımız 2 adet 3’lü koltuk 1 adet berjer'den oluşmaktadır. - Demre midi koltuk takımında, bu senenin en çok beğenilen gold görünümlü biye uygulamasını görebilirsiniz. - Son yılların moda ve trendlerinden olan metal pirinç kaplama detayı, ‘Demre’nin ayaklarında da kullanılmıştır. Ayrıca pirinç kaplamanın altın metal görünümü sayesinde, evinize şıklık katmaktadır. - İnce işciliği ile dikey kapitone detaylarını üçlü kollarında,berjerin sırt alt kısmında görebilirsiniz. - Üçlü koltuklarında bulunan mekanizmanın 180 derece dönebilmesi sayesinde ister rahat geniş bir oturum, isterseniz de misafirlerinizi rahatça ağırlayabileceğiniz bir yatak elde edebilirsiniz. Ayrıca sırt kısmında bulunan mermer efektli suntalam sayesinde ürünü bir sehpa gibi kullanabilirsiniz. - Süper yumuşak tuşeli kumaşları ve mükemmel çift renk kontrast geçişleri sayesinde rahatlık ve şıklığı bir araya getirmeyi amaçlamıştır. - Modern hatlı berjeri vücut şekline ve ağırlığına göre şekil almasına mükemmel adapte olur ve vücut kıvrımlarını destekleyerek doğru omurga desteği sağlar. - Özel tasarım yüksek ayağı sayesinde, ürünü yerinden çekmeden bulunduğu zemini kolayca temizleme imkanı sunar. Ayrıca ürünün daha uzun süreli kullanılması için gizli ayaklar ile ağır yüke karşı desteklenmiştir. - Demre koltuk takımına web sitemiz üzerinden yada size en yakın modalife mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Demre Midi Koltuk Takımı - Gül Kurusu Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan ModaLife Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da ModaLife Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

ModaLife Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 20B Blok No: 24 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 20B Blok No: 24 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: 0 212 675 28 05

Websitesi: www.modalife.com

ModaLife Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi