Reklam

Blueline Midi Koltuk Takımı - Gri

Blueline Midi Koltuk Takımı - Gri

Blueline Midi Koltuk Takımı - Gri mobilyası ModaLife Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

- Estetik Detaylarıyla Göz alıcı Bir Tasarıma sahip olan Blueline koltuk takımı 2 adet üçlü, 1 adet tekli koltuktan oluşmaktadır. Takıma isteğe bağlı olarak orta sehpa da eklenebilir - Sırt bölümündeki mekanizmalar sayesinde, her bir modülü bağımsız şekilde hareket ettirerek ister rahat geniş bir oturum, isterseniz de misafirlerinizi rahatça ağırlayabileceğiniz bir yatak elde edebilirsiniz. - Üçlü koltukların sırt ve dış kol kısımlarında, berjerinde ise sırt bel kısmında dikey desenli kapitone dikiş uygulaması yapılarak ürene görsel açıdan zenginlik kazandırılmıştır. - Modern şık ve spor hatlı berjeri vücut şekline ve ağırlığına göre mükemmel adapte olur ve vücut kıvrımlarını destekleyerek doğru omurga desteği sağlar, bu sayede size ultra rahat bir oturum ve yaslanma sunar - Özel tasarım bakır ve ahşap kontrast tonlarındaki yüksek ayağı sayesinde, ürünü yerinden çekmeden bulunduğu zemini temizleme imkanı sunar. Ayrıca ürünün daha uzun süreli kullanılması için gizli ayaklar ile ağır yüke karşı desteklenmiştir. - Her türlü koşulda mukavemetinin tam ve ömrünün uzun olması için iskeletin ağırlık noktaları metal kutu profilden imal edilmiştir. - Ürünün koltuklarında ve berjerinde ithal nubuk efektli kumaşlar uygulanmaktadır. - Nubuk kumaş, yüzeyinde oluşan çay, kahve gibi lekelin yalnızca su ve hidrofil bir bez yardımıyla kolaylıkla temizlenebilmesini sağlar. - Özel üretilmiş kendine has tuşesi ile çok yumuşak ve ipeksi bir dokuya sahiptir. - Blueline koltuk takımını, Blueline yemek odası ve Blueline yatak odası takımı ile kombine ederek evinizde şıklık ve bütünlük oluşturabilirsiniz. - Blueline koltuk takımına web sitemiz üzerinden yada size en yakın modalife mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Blueline Midi Koltuk Takımı - Gri Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan ModaLife Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da ModaLife Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

ModaLife Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 20B Blok No: 24 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 20B Blok No: 24 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: 0 212 675 28 05

Websitesi: www.modalife.com

ModaLife Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi