Reklam

Tivoli Koltuk Takımı - Gül Kurusu

Tivoli Koltuk Takımı - Gül Kurusu

Tivoli Koltuk Takımı - Gül Kurusu mobilyası ModaLife Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

- Ürünümüz küçük hacimli evler için tasarlanmıştır. - Hareketli yan sehpa takım fiyatına dahil değildir. - Stüdyo daire,1+1,2+1 yada daha büyük evlerin küçük odaları için idealdir. - Ürün iskeleti taşıyıcı malzemelerinde kontrplak ve metal iskelet kullanılmıştır. - Oturumu 32 dansite süngeri ile konforlu aynı zamanda esnektir. - Özel tasarım kapitone ve love deseni ile faklılık kazandırılmıştır. - Yüksek ayakları sayesinde kolayca zemin temizliği yapılabilir. - Ürün bazalı ve yataklıdır.Sırtlar istenildiği gibi kullanılabilir.İstendiğinde sırtları yere alarak yatak haline kolayca getirilebilir. - Sırt arka ve koltuk önündeki siyah halkalar ile sırtlar kolayca taşınabilir ve sandık rahatça açılabilir,halkalar fonksiyonu haricinde şıklıkta kazandırmıştır. - Berjer ve puf kumaşında kullanılan desen özel çalışılmıştır.Spor bir hava katmakla birlikte içerisinde barındırdığı renkler ile evinize kolayca uyum saplayacaktır. - Berjerde sallanır ayak ürüne farklılık ve fonksiyon katmıştır. - Puf katlanır biçimde tasarlanmış olup,açıldığında yatak olarak kullanılabilecektir. - Puf minderlerinde ki fermuar kolayca açılıp istendiğinde üç parçadan oluşan yer minderi oluşmaktadır. - Ürün yanındaki sehpa,üçlü koltuğu daha özel hale getirmektedir. - Sehpanın ergonomisi ve tekerli ayakları sayesinde üçlü koltuğun yanına,ortasına yada önüne konularak tamamen bağımsız kullanılması amaçlanmıştır. - Ders çalışma,yemek yada üzerine konulan bir aksesuar ile süs amaçlı kullanım sağlanabilir.

Tivoli Koltuk Takımı - Gül Kurusu Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan ModaLife Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da ModaLife Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

ModaLife Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 20B Blok No: 24 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 20B Blok No: 24 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: 0 212 675 28 05

Websitesi: www.modalife.com

ModaLife Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi