Reklam

Star Midi Koltuk Takımı - Krem, Kahve

Star Midi Koltuk Takımı - Krem, Kahve

Star Midi Koltuk Takımı - Krem, Kahve mobilyası ModaLife Mobilya mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

- Star midi koltuk takımı, yalın ve şık tasarımı, kendine özgün kol yapısı ve minimal tarzı ile uzun yıllar modası geçmeden keyfini sürebileceğiniz bir koltuk takımıdır.. - Star Koltuk takımımız 3+3+1 şeklindedir. - Star Koltuk Takımı yataklı ve sandıklıdır.. - Minimal yapısı sayesinde, dar mekanlar da daha kullanışlı alan sağlamak ile birlikte, aynı zamanda da rahat konforlu bir oturum sağlar. - Zarif yapısı, keten dokulu kumaşları, yumuşak geçişli renkleri ile her tarz mobilya ya uyum sağlar. - Üçlü ünitelerinde misafirlerinizi rahatça ağırlayabileceğiniz yatak olabilme ve fazla eşyalarınızı depolama imkanı sağlayan baza uygulaması yapılmıştır.. - Özel tasarım yüksek ayağı sayesinde, yerinden çekmeden bulunduğu zemini temizleme imkanı sunar. Ayrıca ürünün daha uzun süreli kullanılması için gizli ayaklar ile ağır yüke karşı desteklenmiştir. - Her türlü koşulda mukavemetinin tam ve ömrünün uzun olması için iskeletin tüm destek noktaları kontrplaktan, ağırlık noktaları ise metal kutu profilden imal edilmiştir. Tüm kesim işlemleri standart ölçü ve işçiliği yakalaması adına CNC makinalarda işlem görmektedir. - Oturum ve sırt (yaslanma) ve kırlent bölümünde 210 gr/m2 kalitesinde çözgülü örme teknolojisi ile üretilen yeli kumaşlar uygulanmaktadır.

Star Midi Koltuk Takımı - Krem, Kahve Masko'da Modern Koltuk Takımları satan firmalardan ModaLife Mobilya firmasının bir ürünüdür.
Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko'da ModaLife Mobilya ile beraber yüzlerce mobilya firması sizleri bekliyor.

ModaLife Mobilya firması Masko Mobilya Kenti İçerisinde 20B Blok No: 24 adresindedir.

Adres: Masko Mobilya Kenti 20B Blok No: 24 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: 0 212 675 28 05

Websitesi: www.modalife.com

ModaLife Mobilya Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi