Reklam

29 ARALIK'TA MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ HAKKINDA TOPLANTI GERÇEKLEŞECEK

29 ARALIK'TA MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ HAKKINDA TOPLANTI GERÇEKLEŞECEK

img

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu'nun da katılımcı olduğu toplantı da mobilyacılık sektörünün geleceği konuşulacak.

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu (YAPDER) ve NRW.Global Business önderliğinde gerçekleştirilen Kuzey Ren-Vestfaslya Eyaleti (Almanya) Tanıtım Toplantısı’nda mobilya sektörünün geleceği hakkında konuşma gerçekleştirilecek. 

29 Aralık 2020 tarihinda saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan toplantı Zoom üzerinden yapılacak. Birçok değerli katılımcının bulunduğu toplantıda dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu da yer alıyor. 

EDG Başkanı Celal Toprak moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan toplantıya katılım için demet@kanalekonomi.com adresine mail atmanız yeterli olacaktır.

Mobilya sektörü hakkında merak edilenleri öğrenmek ve mobilya sektörünün geleceği hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, aynı zamanda da Kanal Ekonomi'den yayınlanacak olan toplantıyı izleyebilirsiniz. İşinde uzman ve bilgili katılımcıların vereceği bilgiler ile mobilyacılık sektörünün gelişimi ve bundan sonraki değişimi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.