Reklam

AXECOLL MOBİLYA| MOBİLYA SANATI

AXECOLL MOBİLYA| MOBİLYA SANATI

img

Mobilyada yenilikçi bakış açısı ile modernliği ve ergonomiyi yansıtan Axecoll Mobilya Masko Mobilya Kenti'nde.

Lenny Koltuk Takımı

Türkiye ve hatta bakıldığı zaman dünyadaki en büyük eksiklik mobilya ve dekorasyon alanındaki yenilikçi bakış açısı. Hep aynı modeller, aynı kumaşlar ve aynı tarz mobilya türleri! Bu sıkıcı ve klasik olandan uzaklaşarak ev dekorasyonu yapmak ve mobilyalarını değiştirmek isteyenler için pek alternatif bulunmuyor, diye düşünebilirsiniz. Ancak bizim size bir önerimiz bulunuyor. Gelin Axecoll Mobilya firmasını daha yakından tanıyıp mobilya türleri, tarzı ve yenilikçiliğini daha yakından inceleyelim.

Tavsiye; Axecoll Mobilya

1978 yılından beri var olan ve mobilyacılık sektöründe emin adımlar ile ilerleyip kendine bir marka değeri yaratarak trendleri belirleyen Axecoll Mobilya, modern mobilya, avangard mobilya, country mobilya ve daha birçok alanda kendini geliştirmiş bir firmadır. 

Tv Ünitesi

Mobilyacılık alanına teknolojiyi sokarak mobilyaların daha işlevsel ve bugünün dünyasına uyumlu olmasını dağlayan firmamız, aynı zamanda da müşteri memnuniyetini destekliyor. Müşterilerinden gelen geri dönüşler ile kendini her an daha da ileriye taşımayı başaran Axecoll Mobilya, mobilyayı sadece dekorasyon olarak ele almayarak modernliği, konforu, kullanışlılığı ve görüntüsünü bir arada tutmuştur.

Soho Köşe Koltuk Takımı

Nereden Bulabilirim?

Avangard yemek odası takımından  country tv ünitesine, modern koltuk takımından berjere, sehpadan dresuara kadar geniş bir mobilya yelpazesi bulunan, aynı zamanda da kişiye özel üretim gerçekleştiren firmamızı, dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’nde bulabilirsiniz. Axecoll Mobilya firması bünyesinden bulunan iç mimarlar ile istediğiniz iç yaşam alanınızı, kaliteli ve şık bir projelendirme ile yeniden yaratarak ücretsiz iç mimar desteği alabilirsiniz. 

Sizler de Masko Axecoll Mobilya mağazasına gelerek ürünleri daha yakından inceleyebilirsiniz. Eğer Masko’ya herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa, masko.com.tr adresinden firmamız hakkında bilgi edinebilir veya güncel olan ürünleri buradan bulabilirsiniz.