Reklam

Dubai TTM İçin Yapılan Büyük Anlaşma'ya Masko İmzası

Dubai TTM İçin Yapılan Büyük Anlaşma'ya Masko İmzası

img

Dubai'da açılması planlanan Türkiye Ticaret Merkezi için İş birliği protokolü imzalandı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi  ( TİM ) ve Kayseri OSB işbirliği ile Dubai’de açılması planlanan Türkiye Ticaret Merkezi (TTM) Projesi için Masko, Modoko ve KayseriOSB arasında işbirliği protokolü imzalandı.

MASKO Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu ve ziyaret heyeti, MODOKO Mobilyacılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan ve heyeti ile beraber oluşan bir heyet Kayseri OSB’ni ziyaret etti.

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu ve MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan'ın yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM A.Ş. CEO’su Bahadır Öztanyel, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Katırcıgil ve Şaban Andaç, Denetim Kurulu Üyesi Ali İstanbulluoğlu, Bölge Müdürü Ali Yaprak, Genel Sekreter Adil Özhan ve Eğitim ve Destek Hizmetleri Müdürü Ali Kulak’ın da yer aldığı kapsamlı bir heyet toplantısı yapıldı.

Toplantıda ülkemizde ihracatı arttırmaya yönelik çalışmalar kapsamında Türkiye İhracatçılar Meclisi  ( TİM ) ve Kayseri OSB işbirliği ile Dubaide faaliyete geçirilecek olan Türkiye Ticaret Merkezi (TTM)  projesi ve diğer ülkelerde açılması hedeflenen Türkiye Ticaret Merkezlerine ilişkin ortak çalışmalarda bulunulması mutabakatına varıldı. 

Bundan sonraki süreçlerde Türkiye Ticaret Merkezlerinde komple ev konseptleri planlanırken dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti gibi bir evin, ofisin, otelin yani bir yaşam alanının tüm ihtiyaçlarına çözüm ve ürünler sunan çözümler geliştirilmesine karar verildi.