Reklam

GÜNDOĞDU MOBİLYA'DAN KAMPANYALI DÜĞÜN PAKETİ

GÜNDOĞDU MOBİLYA'DAN KAMPANYALI DÜĞÜN PAKETİ

img

Kampanyalı mobilya modellerinden, düğün paketi oluşturarak bizlere sunan Gündoğdu Mobilya, Masko'da sizleri bekliyor.

Uygun mobilya düğün paketleri, özellikle bu sezonda herkesin en çok araştırdığı şeylerin başında geliyor. Kaliteli ve aynı zamanda da uygun fiyatlı mobilya bulmak için başvurulan şeyler de düğün paketleri oluyor. Gündoğdu Mobilya, kalitesi ve farkındalığı sayesinde bu sezonda da en şık ve en kullanışlı mobilya takımlarını sizler için düğün paketi haline getirdi. 

Yemek odasından yatak odası takımına, yatak odası takımından oturma grubuna kadar her şeyi içerisinde barındıran Gündoğdu Mobilya Düğün Paketleri, 8.866 TL’de başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’ne gelerek sizler de Gündoğdu Mobilya’ya uğrayarak düğün paketleri hakkında detaylı bilgi alabilir ve showroomda bulunan mobilyaları daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz. 

 

Kurulduğu andan itibaren mobilyacılık sektörünün temel taşlarından biri olan Gündoğdu Mobilya, hem şıklık hem işlevsellik hem de kaliteyi bir araba barındıran mobilyaları ile evlerimize giriyor.

Aynı zamanda da masko.com.tr internet adresinden Gündoğdu Mobilya'nın güncel olan ürünlerini inceleyebilir, mobilya firmasının iletişim bilgilerini görebilirsiniz.