Reklam

HALICILIK SEKTÖRÜNE YÖN VEREN FİRMA| ATA HALI EXCLUSIVE

HALICILIK SEKTÖRÜNE YÖN VEREN FİRMA| ATA HALI EXCLUSIVE

img

Halı modelleri ve en uygun fiyatlı halıları daha yakından görmek için Masko'da bulunan Ata Halı firmasını ziyaret edebilirsiniz.

İç mekan dekorasyonu ve dış mekan dekorasyonunda en önemli olan dekorasyon unsuru genel olarak büyük mobilyalar görülse bile aslında aksesuarlar ve daha küçük kritik mobilyalar; dekorasyonun en temel ve tamamlayıcıları oluyor. Peki dekorasyonun tamamlayan en önemli aksesuar hangisidir? Elbette ki buna cevabımız; halı, perde ve aydınlatma olacak. Bu yazımızda da 25 yılı aşkın bir süredir halıcılık alanında hizmet veren ve hatta halıcılık sektörünün bir numaralı ismi olan Ata Halı Exclusive firmasını biraz inceleyeceğiz.

Tavsiye; Ata Halı Exclusive

Ne Yapıyorlar? Nasıl Yapıyorlar?

Halıcılık, özellikle Türkiye’de oldukça büyük bir sektör. Halının ve halı modellerinin, kültürel bir geçmişe sahip olduğu halı sektöründe; modeller de beraberinde farklılık gösteriyor ve belki de dünyanın en kaliteleri burada üretiliyor diyebiliriz. Ata Halı Exclusive’de kültürel mirası sürdürmek, halıcılık sektörüne yeni bir soluk getirmek ve trendleri belirlemek için 1995 yılında Gaziosmanpaşa’da kurulan bir üretim merkezi. 

İpek ve el dokuma halıları, özel tezgah halıları, kilim, naturel ve suni deri halı koleksiyonları, patchwork halılar, özel tasarım (custom design) halıları ile daha sonraları Masko Mobilya Kenti’nde Avrupa’nın en büyük halı bayiliğini açan Ata Halı, daha sonra hız kesmeden Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bayiliklerini açarak kaliteli ve şık halılarını herkese sunmayı başarmıştır.

Yüksek müşteri memnuniyeti kapsamında tasarımlar yapan ve her bütçeden insana ulaşmayı hedefleyen Ata Halı, yönetimi ve çalışanları ile dinamik ve yenilikçi özelliği ile piyasa rekabet şartlarına ayak uydurarak kısa zamanda hedeflenenin üstünde bir noktaya gelmiştir.

Makine halı modelleri dışında tamamen el işçiliği ile işleyen firma, alanında uzman ve yetenekli ekip arkadaşları ile üst düzey bir hizmet ve hizme sonrası sunmaktadır. 

  • ipek halı modelleri,
  • bambu halı modelleri,
  • orjinal deri halı modelleri, 
  • ithal halı modelleri,
  • jel taban halı modelleri, 
  • viskon halı modelleri…

Ve daha birçok farklı halı modeli ile sizleri bekleyen Ata Halı, aynı zamanda da mağazalarında halılar hakkında ve halı temizliği hakkında detaylı bilgi de vermektedir. Özellikle iç mekan alanlarda sıklıkla kullanılan ev dekorasyon ürünü olan halılarınızı, Ata Halı’ya gelerek özel olarak tasarlatabilirsiniz. 

Dünyanın en büyük mobilya kenti olan Masko Mobilya Kenti’nde, birinden renkli, şık, klasik halı ve modern halı gibi birçok farklı modeli bir arada bulacağınız Ata Halı firmasına uğramayı unutmayın.