Reklam

INTERLIFE MOBİLYA'DA TEŞHİR SETLERİNE NET %50 MOBİLYA İNDİRİMİ

INTERLIFE MOBİLYA'DA TEŞHİR SETLERİNE NET %50 MOBİLYA İNDİRİMİ

img

Interlife Mobilya teşhir set mobilyalarında uyguladığı net %50 mobilya indirim kampanyası ile Masko'da sizinle.

Evinizin havasını değiştirecek olan mobilyalar İnterlife Mobilya ile evinize geliyor. Teşhir bölümünde bulunan set takımlarında net %50 indirimi uygulayan İnterlife Mobilya, klasik ve avangard mobilya anlayışı ile evinize eskinin ve yeninin bir araya gelerek şık bir görüntü oluşturmasına yardımcı olacak. 

Mobilya indirim kampanyalarında net bir tavır sergileyerek kaliteli mobilyaları daha uygun fiyatlı mobilyalar olarak sizlere sunan İnterlife Mobilya firmasını, dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’nde bulabilirsiniz. 

1972 yılında kurularak bugünlere kadar başarılı bir şekilde gelen mobilya firması, tasarlamış ve üretmiş olduğu kaliteli ve aynı zamanda da şık mobilyalar ile klasik mobilya ve avangard mobilya alanında trendleri belirleyen mobilya firması olmayı başarmıştır. Koltuk takımından yemek odasına, dresuardan masaya kadar ev dekorasyonu alanından her mobilyanın size özel üretimi yapan İnterlife Mobilya’yı ziyaret ederek teşhirdeki %50 indirimden yararlanabilir veya diğer mobilya kampanyaları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.