Reklam

KLASİK VE AVANGARD ŞIKLIK| ONAT MOBİLYA

KLASİK VE AVANGARD ŞIKLIK| ONAT MOBİLYA

img

Klasik mobilya ve avangard mobilya alanında mobilya sektörüne yön veren Onat Mobilya, ücretsiz mimari desteği ve lüks ürünleri ile Masko'da sizleri bekliyor.

ZÜMRÜT KLASİK KOLTUK TAKIMI

Geçmişten günümüze modernleşerek ve daha da şıklaşarak gelen; diğer mobilya türleri ve dekorasyon türlerine göre daha el işçiliği yoğun olan klasik mobilyalar, avangard mobilyalar ve luxury mobilya modelleri; geçmiş zaman mobilyalarının bugünkü hali olarak evimize giriyor. 

El oyması, işlemesi ve ahşabın yoğunlukta olduğu, klasik mobilyalar ve klasik ev dekorasyonları; çok fazla tercih edilmese bile sevenleri tarafından bir tutku haline dönüşebiliyor. Aydınlatma modelinden berjerine kadar her şeyiyle bir bütünü klasik ev dekorasyonları ve klasik mobilya modelleri, şıklığın ve lüks görüntünün yoğunlukta olduğu tarzlar. Türkiye’de saray kültürü ve el işçiliğinin yoğun bir şekilde sevilmesi nedeni ile sıklıkla tercih edilen klasik mobilyalar ve avangard mobilyalar, birçok farklı model ve marka olarak karşımıza çıkıyor.

SULTAN YATAK ODASI TAKIMI

Ancak unutmayın ki klasik mobilya modelleri her zaman diğer dekorasyon türlerine göre en zor yapılan ve en riskli olanıdır! Çünkü kötü bir mobilya modeli ile veya yoğun bir işleme ile dekorasyonunuzu bozarak kötü bir havaya sokma ihtimaliniz bulunuyor. O nedenle de klasik mobilya ve avangard mobilyalardan oluşan bir dekorasyon yapmak istiyorsanız, işi uzmanına bırakmalısınız! 

Tavsiye; ONAT MOBİLYA.

Ne Yapıyorlar? Nasıl Yapıyorlar?

Mobilyacılık sektörüne 1986 yılında giren ve girdiği zamandan itibaren değişim ve dönüşüme ayak uydurarak mobilyacılık alanının en iyilerinden olmayı başaran Onat Mobilya, lüks mobilya anlayışını evlerimize kadar getirmiştir. Tamamen ücretsiz olarak sunmuş olduğu mimari destek olanağı ile projelendirme ve dekorasyonun her aşamasında destek olan ve evinizi bir saraya çevirmeyi hedefleyen Onat Mobilya, yurt içi ve yurt dışında birçok ihracat gerçekleştirmektedir. 

KLASİK MUTFAK TAKIMI

Mobilya seçiminden uygulamasına ve uygulama sonrasında da teknik ve mimari tüm desteği sunmaya devam eden Onat Mobilya ekibinin projelerinde; konfordan estetiğe, müşteri memnuniyetinden satış sonrası hizmetine kadar her şey bulunmaktadır.

Ahşap, metal ve işleme-oyma detayları ile farklı bir görünüm kazanan Onat Mobilya ürünlerinde, yüksek standartlarda teknolojide kullanılmaktadır. Klasik mobilya ve avangard mobilya alanının trendlerini belirleyen Onat; konut, ofis, otel ve mağaza gibi birçok alana projeler geliştirmektedir. 

PİRAMİT YEMEK ODASI TAKIMI

Nereden Bulabilirim?

Onat Mobilya iletişim bilgilerini bulmak için öncelikli olarak onatmobilya.com adresine giriş yapabilir veya masko.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.  Aynı zamanda da güncel olarak mobilyaları incelemek istiyorsanız dünyanın en büyük mobilya çarşısı olan Masko Mobilya Kenti’ne gelerek hem mimari destekler hakkında bilgi alabilir hem de mobilyalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.