Reklam

Korona Virüse Karşı Temizlik Önlemi #EvdeKal

Korona Virüse Karşı Temizlik Önlemi #EvdeKal

img

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve son zamanlarda Türkiye'yi de etkileyen Korona Virüs'e karşı, temizlik önlemleri günlük olarak Masko Mobilya Kenti'nde yapılmaktadır.

Bilindiği üzere son dönemlerde dünya genelinde ve ülkemizde varlığını gösteren Covid-19 (halk adı ile Koronavirüs) büyük bir paniğe yol açmıştır. Birlik ve beraberlik desteği ile aynı zamanda da Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu kurallara uyum göstererek bu virüsü yenmemiz ve normal hayatlarımıza dönmemiz oldukça yakın bir süreçtir. Bu süreç içerisinde yapmamız gereken en önemli etken hijyen kurallarına uymak ve olabildiğince evlerimizde kalarak kendimizi ve etrafımızdaki kişileri riske atmamaktadır. 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ülkemizin her yerinde olduğu gibi İstanbul İkitelli’de bulunan Masko Mobilya Kenti’nde de bazı çalışmalar ve önlemler alınmaktadır. Masko’da bulunan yüzlerce firma her gün belirli aralıklar ile mağazalarını dezenfekte etmekte ve hijyen kurallarına uyarak sosyal mesafeyi korumaktadır. Aynı zamanda da Masko Mobilya Kenti’nde çalışan tüm ekip ve çalışma arkadaşlarımız bilinçli bir şekilde maske ve eldiven kullanımını geri plana atmamaktadır. Sadece mağazaların içerisi değil, Masko’da bulunan tüm ortak alanlar ve ortak kullanım bölgeleri de günlük olarak uzman bir ekip tarafından dezenfekte edilmektedir.