Reklam

MASKO VE İOSB YÖNETİM KURULU'NDA ANKARA'YA RESMİ ZİYARETLER BAŞLADI

MASKO VE İOSB YÖNETİM KURULU'NDA ANKARA'YA RESMİ ZİYARETLER BAŞLADI

img

Masko Yönetim Kurulu Başkanı'mız Mehmet Mutlu ve İOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara'da bulunan MHP Genel Başkan'ı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Masko Yönetim Kurulu Başkanı ve İOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcı'mız  Mehmet Mutlu, İOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin, ve İOSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara resmi temasları kapsamında son olarak MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek; İkitelli’nin üretim potansiyeli, yeni dönemdeki hedef ve projeleri, sanayicilerimizin beklentilerine yönelik bilgilendirme yaptılar.

Devlet ve işverenin el ele vererek, yaratacağı güç ve enerji ile Türkiye’nin kalkınmasına büyük katkılar sağlayacağını ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sanayicilerimizin ülke ekonomisinin lokomotifi olduğunu da vurguladı.

İOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin ve İOSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Mutlu ise öncelikle kendilerini kabul ettikleri için Sn. Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerini iletti ve İkitelli’nin sayısal verileri hakkında bilgi verdi. Sanayicilerimizin yeni yer talepleri olduğunu ve bunun karşılandığı taktirde daha büyük üretim kapasitesinin yakalanacağını belirten Mustafa Keskin, en kısa zamanda Sn. Devlet Bahçeli’yi İkitelli’de ağırlamaktan onur duyacaklarını da ifade etti.