Reklam

MEHMET MUTLU, EKONOMİNİN DİLİ PROGRAMININDA

MEHMET MUTLU, EKONOMİNİN DİLİ PROGRAMININDA

img

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, TGRT Haber Tv’de yayımlanan Ekonominin dili programına konuk oldu.

TGRT Haber TV’de yayımlanan ve Yaprak hırka Yıldız’ın sunmuş olduğu Ekonominin Dili programına konuk olan Masko Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, Mobilya sektöründeki 2021 hedeflerin ve aynı zamanda da tüm dünyayı saran Covid-19 virüsünün mobilya sektörü üzerindeki etkilerinden bahsetti. 

TÜRK MOBİLYALARI YÜKSELİŞTE

“Genel olarak eskiye oranla Türk mobilyasının diğer ülkelere daha çok ihraç edildiğini ve dünyada Türk mobilyasına isteğin arttığını” belirten Mutlu, 2020 mobilya sezonun korona hastalığı nedeni ile satış ve ihracatlarda azalmanın olduğunu belirtti.

2021 mobilyacılık sektörünün gelişmesi aynı zamanda da artmasını sağlamak açısından yasakların kontrollü bir şekilde kaldırılmasını” isteyen Mehmet Mutlu, Masko Mobilya Kenti’nde bulunan mobilya firması mağaza sahiplerinin de aynı görüştü ve istekte olduklarını yetkililere bildirdi.

Genel olarak Türk mobilyacılık sektörünün arttığını ve bu artışta da Masko’nun öneminden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı, 2021 sezonunda da birlik ve beraberliğin bozulmadan, sağlıklı bir düzende satışların devam etmesi gerektiğini söyledi.