Reklam

Mehmet Mutlu Tekrar Masko Başkanı Seçildi

Mehmet Mutlu Tekrar Masko Başkanı Seçildi

img

Masko Mobilya Kenti yönetim kurulu başkanı Mehmet Mutlu 16.02.2022 tarihindeki Olağan Seçimli Genel Kurul'da yeniden 3 yıllığına başkan seçildi.

Masko Yönetim KuruluBaşkanlığı'na geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar ile Masko'ya yeni bir vizyon katan ve Masko'nun yıllarca çözülmeyen kronikleşmiş sıkıntılarını bir bir çözen Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu ve ekibi yaptığı çalışmaların karşılığı seçimde kendini gösterdi. 

16.02.2022 tarihindeki Olağan Genel Kurul'da 148 oya karşı 320 oy alarak Masko tarihindeki en yüksek oy oranı ile başkan seçilerek Masko tarihinde bir ilke imza atan Mehmet Mutlu aldığı bu destek ile Masko'da bir çok proje çok daha hızlı olacaklarını belirtti.

Türkiyenin en büyük organize sanayi bölgelerinden birisi olan İkitelli OSB'nin bir ay önceki seçimlerinde OSB BaşkaYardımcılığı'na seçilen Mehmet Mutlu çalışmalara hız kesmeden daha da hızlanarak devam edeceğini belirttiği seçim sonrası açıklamasında tüm destekçilerine ayrıca teşekkürlerini iletti.

İkitelli OSB Başkanı Mustafa Keskin ve Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan  seçime katılarak birlik beraberlik vurgusu yaptıkları konuşmada Masko ve ülkemiz için güzel temennilerini ilettiler

Masko Mobilya Kenti'nin ve mobilyacılık sektörünün geleceği açısından önemli bir seçim olurken, yeniden kazanan Başkan Mehmet Mutlu'ya görevinde başarılar diliyor ve kendisini tebrik ediyoruz.