Reklam

Mobilya Sektöründe Düğün Paketleri Ve Alışveriş Yoğunluğu Başladı

Mobilya Sektöründe Düğün Paketleri Ve Alışveriş Yoğunluğu Başladı

img

Masko Mobilya Kenti'nde bulunan firmalarda düğün paketleri ve düğün indirimi kampanyaları başlamıştır.

Pandemi sürecinden sonra satışların eski günlerine döndüğünü belirten sektör temsilcileri, firmaların kampanyaları sayesinde artışın süreceği görüşünde.

Bu sıkıntılı süreçlerin normalleşmeye başlamasının ardından, düğün salonlarının 1 Temmuz itibarıyla açılacağının duyurulmasıyla birlikte mobilya sektöründe ciddi hareketlilik oluştu diyebiliriz. Sektör temsilcileri, sunulan kredi destek paketinin yanı sıra düğün salonlarının açılacak olmasının sektörde yüzde 50'ye varan hareketlilik sağladığını, firmaların kampanyalarıyla birlikte satışlardaki artışın süreceğini bildirdi.

MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, evlilik ve düğün sezonuyla birlikte mobilya markalarının kendi yaptıkları indirim kampanyalarının ve taksit sürelerinin uzamasının da mobilya satışlarını olumlu yönde etkilediğini söyledi. Vatandaşlar bu sayede kendi alım güçlerine göre diledikleri mağazadan alışveriş yapabildiğini dile getiren Balcı, şu bilgileri verdi:

"Mobilya alışverişlerinde bir evin kurulmasında gerekli olan koltuk takımları, yemek odası takımları ve tamamlayıcı duvar ünitesi ürün grupları ile yatak odası takımları bu dönemde ilk sırada geliyor. Çiftlerin çeyiz alışverişlerinde halı, kitaplık, sehpa ve aydınlatma gibi aksesuar ürünleri de yine olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Günümüzde çiftlerin satın alma kararında aile büyükleri de rol oynuyor. Gençler daha çok trend ürünleri tercih ederken, aile büyükleri ise ürünün kaliteli ve uzun ömürlü kullanım sağlamasına daha çok önem veriyor."

İstanbul İkitelli’de bulunan dünyanın en büyük mobilya sitesi olan Masko Mobilya Kenti’nde dilediğiniz tüm ürünleri ve dilediğiniz tüm mobilya firmaları bir arada görebilir ve Masko firmalarının yapmış olduğu düğün indirimi kampanyalarından yararlanabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.