Reklam

Mobilya Sektöründeki İlerlemeler ve Masko

Mobilya Sektöründeki İlerlemeler ve Masko

img

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, Celal Toprak İle İş Dünyası programında Masko ve mobilya sektörünü anlattı.

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, usta gazeteci Celal Toprak’ın sunmuş olduğu Celal Toprak İle İş Dünyası programının bu haftaki konuğuydu. Program boyunca Celal Toprak’ın yöneltmiş olduğu soruları yanıtlayan Mutlu, Masko Mobilya Kenti ve mobilya sektöründeki gelişmeler hakkında konuştu.

Başkanlığını yürüttüğü Masko Mobilya Kenti’nin doluluk oranı sayesinde dünyanın en büyük mobilya çarşısı olduğunu belirten ve Masko, Kayseri OSB ve Modoko işbirliğinde bir projeleri olduğu söyledi. Üçlü koalisyon ile Dubai’de de bir Türk ticaret merkezi açacaklarını duyurdu.

Mehmet Mutlu’nun diğer ele aldığı konu da 2023’deki gelişmeler ve mobilya ihracatı oldu. Mutlu, “Sektörün 2023 hedefi 10 milyar dolar ve biz de 10 milyar dolarlık hedefi yakalayacağız” dedi. Genel olarak mobilya sektöründe 2019 ve 2020 yılında olumlu şeyler olduğunu söyleyen Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu çok kısa zamanda Türk mobilyacılığının tüm dünyaya hakim olacağını da belirtti.

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu'nun Celal Toprak İle İş Dünyası programının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.