Reklam

NDESIGN MOBİLYA FİRMASINDAN "FİYATLARI YARIYA İNDİRDİK" KAMPANYASI

NDESIGN MOBİLYA FİRMASINDAN "FİYATLARI YARIYA İNDİRDİK" KAMPANYASI

img

NDesign mobilya firması, "Fiyatları Yarıya İndirdik" mobilya indirim kampanyası ile sizlerle buluşuyor.

Pandeminin yaratmış olduğu olumsuz sonuçlar doğrultusunda, yeni evlenen ve evini yenilemek isteyen çiftler, mobilya alabilmek ve yeni bir ev kurabilmek adına birçok borca girdi. Bu zor durum gündemdeyken, büyük mobilya firmaları da; vatandaşa yardımcı olmak adına mobilya kampanyası yapma yoluna girmiş bulunuyor. 

İşten bunlardan bir tanesi de NDesign.

Kurulduğu andan itibaren modern mobilya alanında kendini geliştiren ve şu an birçok yere ihracat gerçekleştiren mobilya firması, 2020 mobilya sezonunda, tüm mobilya fiyatlarını yarıya indirme kararı aldı. Büyük bir sevinç ile karşılanan bu karar, NDesing modern mobilya firmasının köklü ve kaliteli geçmişini de bizlere göstermiş oluyor.

Birçok yerde farklı bayilikleri bulunda bile en büyük showroomlarından biri olan Masko Mobilya Kenti’ndeki mağazasına gelerek mobilya firması hakkında, mobilyalar hakkında ve mobilya kampanyası hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 
Eğer İstanbul Başakşehir’de bulunan Masko Mobilya Kenti’ne herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa www.masko.com.tr veya www.ndesign.com.tr adreslerinden NDesign mağazası ile ieltişime geçebilir, güncel olan ürünleri ve güncel mobilya indirim kampanyalarını daha yakından takip edebilirsiniz.