Reklam

SAĞLIKLI BEBEK VE GENÇ ODASI| MELTEM BEBEK VE GENÇ ODASI

SAĞLIKLI BEBEK VE GENÇ ODASI| MELTEM BEBEK VE GENÇ ODASI

img

Bebek odası takımları, genç odası takımları ve genç odası takımları seçerken dikkatli olmak gerekiyor. Kaliteli ve sağlıklı mobilyaları ile Meltem Bebek ve Genç Odası, Masko Mobilya Kenti'nde.

Denizci Bebek Odası


Zaman ilerliyor. Bebek odası, genç odası ve çocuk odalarının önemi gün geçtikçe daha çok artmaya başlıyor. Bilinçlenen anne ve babalar, çocukları için en ideal ve en kaliteli yaşam alanını sunmak için tamamen kendilerine ait ve gelişmelerinde önemli rol oynayan bu alanları dekore ederken ve mobilyalarını seçerken çok daha dikkatli bir şekilde seçim yapıyorlar. 

Yataktan bazaya, çalışma masasından kitaplığa kadar her şeyin önemli olduğu ve dikkatli seçilmesi gereken bebek odası ve genç odalarında; seçenekler fazla olsa bile bazı kriterler öne çıkıyor. Peki nedir onlar? Hangi firmaya güvenerek çocuklarımız için mobilya alışverişi yapabiliriz? Gelin sorularınızı beraber cevaplayalım.

Dream Genç Odası


Tavsiye; Meltem Bebek ve Genç Odası

Ne Yapıyorlar? Nasıl Yapıyorlar?

1985 yılında sadece bir kişi olarak üretim hayatına başlayan kurumsal firma, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışının temellerini atmıştır. Şu an 17.000 m2’si kapalı olmak üzere 30.000 m2 alanda üretim yapan firma; babak odasındaki beşikten genç odası takımındaki şifonyere kadar her şeyi üretmektedir. Tamamen antibakteriyel, antialerjik, antikanserojen maddeler ve boyalar kullanılan mobilyalar üretilen Meltem Bebek ve Genç Odaları firmasında ilk olarak sağlık önemsenmektedir. Özgün, kaliteli, estetik ve kusursuz detaylarla tasarlanan sağlıklı ürünleri çocukların yaşam alanlarına ulaştırmak adına geniş bayi ağıyla da tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. 

Co-Pilot Çocuk Odası


Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Asya’da birçok ülkeye ihracat gerçekleştiren firma 2012 yılında başarı ödülüyle onurlandırılmıştır. Birçok yeniliğin öncüsü olan Meltem, şık ve kaliteli mobilyaları ile sizleri bekliyor.

Kalite Politikası Nedir?

Meltem Bebek ve Genç Odası firmasının ilk olarak önemsediği ve kendine politika edindiği şey “sağlık”tır. Sağlıklı ve kaliteli mobilyaların, bireyler üzerindeki etkisini bildiğinden dolayı, mobilya firması bu alanda kendini geliştirmiş ve sağlıklı mobilyalar üretmeye devam ederek alanında en bilindik firma olmayı başarmıştır. 

Yurt içi ve yurt dışındaki geniş bayilik ve satış ağını genişleterek çok daha fazla aileye dokunmak isteyen Meltem Bebek ve Genç Odası, en büyük bayiliklerinden biri olan Masko Mobilya Kenti’nde sizleri bekliyor. 

 

 

Antibakteriyel, antialarjen, antikanserojen mobilyalar,

Bebeğinizle büyüyen yataklar,

Çocuğunuz için güvenli, şık ve kaliteli bir mobilya takımları,

2 yıl ürün + 5 yıl yedek parça garantisi ile...