Reklam

ŞIK YAŞAM ALANLARI| ERAY AYDINLATMA

ŞIK YAŞAM ALANLARI| ERAY AYDINLATMA

img

Masko Mobilya Kenti'nde bulunan Eray Aydınlatma ile eviniz daha şık ve daha güzel görünecek.

Aydınlatma genel olarak ev dekorasyonlarında en az önem verilen, ev dekorasyon ürünlerinin başında geliyor. Ancak bilinmesi gereken bir şey var ki, doğru aydınlatma seçimi ile ev dekorasyonunuzu çok daha şık bir yer haline getirmeniz mümkün. Aynı zamanda da doğru aydınlatma modeli seçimi ile göz sağlığınız ve psikolojinizde olumlu yönde etkilenir. Gelin bu yazımızda, en kaliteli aydınlatma modelleri ve en şık aydınlatma modelleri hakkında biraz bilgi alalım.

Tavsiye; Eray Aydınlatma

1986 yılında faaliyet göstermeye başlayan Eray Aydınlatma, hem yerli hem de ithal ürünleri sergileyerek sizlere oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Kaliteden ödün vermeden 3000 çeşidi aşkın ürünü ile evlerinizdeki şıklığın temsilcisi olan Eray Aydınlatma firması, aynı zamanda da 2017 yılından itibaren e-ticaret kanalları aracılığıyla da satış gerçekleştirmektedir.

Ancak dünyanın en büyük mobilya sitesi olan Masko Mobilya Kenti’nde en büyük mağazalarından biri bulunuyor. Burayı ziyaret ederek tüm aydınlatma modellerini daha yakından inceleme fırsatınız bulunuyor. Lambaderler avizeye, masa lambasından masaya, genel aksesuardan abajura kadar ev dekorasyonunu tamamlayıcı tüm ürünleri üretici firma konumunda olan Eray Aydınlatma, aydınlatma sektöründe prestij sahibi ve saygıdeğer bir firma olmanın verdiği gurur ve mutluluk ile yeni yatırımlara da devam etmektedir.

Ne Yapıyorlar Nasıl Yapıyorlar?

Az önce de belirttiğimiz gibi aydınlatmanın yanı sıra genel aksesuar ve masa gibi mobilya ve ev dekorasyon ürünlerinin de satışına yapan firmada tasarım, üretim ve montaj işlemleri de yürütülüyor. Masko Eray Aydınlatma mağazasına gelerek yapmış olduğunuz seçimler, evinize gelerek montajı tamamlanıyor. 

Satış sonrası hizmetleri ile de kendini gösteren ve her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyeti sunan Eray Aydınlatma’ya uğrayarak evinizi daha şık bir yer haline getirebilir, modern aydınlatma, modern avize modelleri, klasik lambader modelleri ve daha birçok model arasından seçim yapabilirsiniz.