Reklam

Uluslararası İzmir Fuarı MODEKO Başlıyor

Uluslararası İzmir Fuarı MODEKO Başlıyor

img

Uluslararası İzmir Fuarı Modeko, 4 Mart'ta başlıyor. Masko Mobilya Kenti'nden de katılımcıların gideceği fuar 5 gün sürecek.

MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı bu yıl da Türk mobilya sanayinin en seçkin markalarına ev sahipliği yapacak. Yerli ve yabancı binlerce sektör ortağını buluşturacak olan fuar 4 Mart tarihinde başlayacak ve 5 gün sürecek.

Türk mobilya sektörünün ulusal ve uluslararası pazar paylarında olumlu değişikliklere uğrayacağını söyleyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen aynı zamanda MODEKO’nun yeni pazarların kapılarını da açacağından bahsetti. MODEKO katılımcıları ve ziyaretçilerine başarı dileyen Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen mobilya üreticileriyle birlikte ülke ekonomisine katkı koymaya hazır olduklarını açıkladı. İşleyen, “Sürekli değişen dünya konjektüründe güçlü olanlar ve güçlü olmayı hak edenler kazanıyor. Kendisini yenileyerek standartların üzerinde üretim yapan bizim katılımcılarımız, MODEKO’da gücünü bir kez daha ortaya koyacak. Fuar İzmir’deki mobilyaların tasarımları, üretim kalitesi ve fiyatları sektör profesyonellerinin aklını başından alacak. Ulusal ve Uluslararası pazarlardaki gücümüze güç katacağız. Ülkemizi ve üreticilerimizi daha güçlü kılmak için Efor Fuarcılık olarak çok çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz. Kendi alanında dış ticaret fazlası veren mobilya sektörümüzün ihracat hedeflerinin yakalanması için yapılan her çalışma kutsaldır” dedi.

Türkiye’de dış ticaret dengelerini pozitif yönde ilerleten mobilya sanayi Fuar İzmir’de 31’inci kez bir araya gelecek. 1 haftadır hazırlıklarını sürdüren 317 kadar firmaya ait çalışanlar bu yılki fuar için yeterince hazır olduklarını söylüyor. 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, içinde ev, ofis, bahçe ve halı bölümlerini barındıracak. MODEKO fuarında hem yurt içinden hem yurt dışından birçok katılımcı bulunacak. İzmir’deki fuara Masko Mobilya Kenti’nden firmalar da katılacak.