Reklam

YILIN ‘EN’LERİ ÖDÜL TÖRENİNDE; ÖDÜL MEHMET MUTLU’’NUN

YILIN ‘EN’LERİ ÖDÜL TÖRENİNDE; ÖDÜL MEHMET MUTLU’’NUN

img

Masko Yönetim Kurulum Başkanı Mehmet Mutlu, DBMD'nin gerçekleştirdiği ödül töreninde ödüle layık görüldü.

Kültür Bakanlığı destekli olan ve organizyonunu “Dünya Basın Mensupları Derneği’nin” yapmış olduğu 10. yıla özel ödül töreninde “Mobilyada Türkiye’yi Dünyaya Tanıtan Kalitede Hizmet Ödülü” Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu’nun oldu.

Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD), 10. yıl kuruluş yıldönümünde düzenlemiş olduğu ödül töreninde birçok farklı piyasadan  katılımcının bulunduğu bir etkinlik düzenledi. “Başarıda Yılın ‘En’leri Ödülleri” törenini, İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Çırağan Palace Kempinski’deki gerçekleştiren dernek; pandemi koşullarında oluşturduğu etkinlikte gazetecisinden siyasetçisine, bilim insanından sanatçısına birçok katılımcıyı ağırladı.

Aynı zamanda da, gerçekleşen ödül töreninde Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, ünlü sanatçılar Hülya Koçyiğit ve Kerem Alışık gibi tanınan isimler de görüldü.

Mehmet Mutlu’ya Ödül Verildi

Masko Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu’nun da katılımcısı olduğu ödül töreninde; Mutlu da “Mobilyada Türkiye’yi Dünyaya Tanıtan Kalitede Hizmet Ödülü’ne” layık görüldü. Masko Yönetim Kurulu Başkanı’nın ödülünü, DBMD Genel Başkanı Muzaffer Tunç verdi.

Tüm dünyada Türk mobilyasını tanıtan ve mobilyacılık dinamiklerini ayakta tutan Masko

Mobilya Kenti’nin başarıları her zaman olduğu gibi gerçekleştirilen bu ödül töreninde de karşılıksız kalmadı.

DBMD her yıl ödül dağıtmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda da gerçekleşen ve artık geleneksel bir hal alan ve DBMD’nin ev sahipliği yapmış olduğu ödül töreni, muhteşem bir organizasyonla her sene kutlanmaya devam edecek.