Reklam

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET MUTLU İŞ VE EKONOMİ PROGRAMINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET MUTLU İŞ VE EKONOMİ PROGRAMINDA

img

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, Akit Tv'de yayımlanan İş ve Ekonomi programına konuk oldu.

Akit Tv’de yayımlanan İŞ VE EKONOMİ programının bu haftaki konuğu Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu oldu.  Korona döneminde bazı sektörler gibi Masko’daki mobilyacılık sektörünün de etkilendiğini belirten Yönetim Kurulu Başka Mutlu, “ Mart-Nisan ayındaki süreçte mobilya sektörü ciddi manada zarar gördü. Ve o panik halinde etkilendik ama süreci atlatınca ona rağmen yüzde yüz doluluk oranını korumaktayız” dedi.

Mehmet Mutlu; Mako ve mobilyaya hala talebin sıkı bir şekilde devam ettiğini de bildirdi.

Mutlu, aynı zamanda da korona döneminde müşterilerin rahat bir şekilde alışveriş yapmaları ve güvende olmalarını açısından, Masko’nun sürekli dezenfekte edildiğini ve mağazalarda sosyal mesafe ve kurallara uyulduğunu belirtti.

Birçok konu hakkında konuşularak ilerleyen programda aynı zamanda da 2021 mobilya sektörü hakkında gelişmelere de değinildi. Dünyanın Türk mobilyasına olan ilgi ve isteğinin son yıllarda çok daha fazla bir şekilde arttığını söyleyen Masko Yönetim Kurulu Başkanı, son zamanlarda mobilyacılık sektöründe de e-ticaretin yoğun bir şekilde istendiğini ve bu alanda da çalışmaları olduğunu bildirdi.