Reklam

Mony Koleksiyonu

Mony Koleksiyonu

Mony Koleksiyonu mobilyası Lazzoni mobilya firması tarafından Masko mağazasında satılmaktadır.

Evinizin baş tasarımcısı siz olun!

Modern oturum sistemi, işlevsellik ve sade tasarımın ön planda tutulduğu Mony, modüler yapısı sayesinde tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Yaşam alanınızın ölçülerine göre tasarlanabilen Mony, imza niteliğindeki ‘ay köşe modülü’ sayesinde uzanıp günün yorgunluğunu atabileceğiniz geniş bir alan elde etmenize imkan tanıyor.

Lazzoni tasarım ekibi tarafından sırt yapısı geliştirilerek mevcut Mony ailesine yeni dahil edilen ‘çift taraflı modül’ çift yönde açılabilme ve çift yönde oturumlu fonksiyonel bir parça olarak öne çıkıyor. Rahat oturum sistemine ek olarak özgün modüler tasarıma sahip olan Mony, hareketli kolçakları ve sırt minderi sayesinde saniyeler içinde bir uzanma koltuğuna veya geniş bir yatağa dönüşebiliyor. Konforlu oturumuna ek olarak aynı zamanda hareketli kolçakları, bilgisayarınızı koyarak bir çalışma ortamı yaratmanızı da sağlıyor.

Çeşitli kumaş alternatiflerimiz arasından dilediğiniz kumaşı seçerek uygulanmasını sağlayabileceğiniz Mony, yaşam alanınız içerisindeki ihtiyaçlarınıza göre şekillenerek ‘dönüştürülebilir bir tasarım’ olarak kendini göstermeyi başarıyor…

Mony Koleksiyonunu keşfetmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz ->

Lazzoni Firmasına Ait Diğer Ürünler

Çalışma Saatleri

Haftaiçi : 09:00 - 20:00
Cumartesi : 09:00 - 20:00
Pazar : 09:00 - 20:00

Yol Tarifi